Galerie

Ik heb het 'Hawkeye system' als beeldend uitgangspunt genomen ( computergestuurd programma dat laat zien of een geslagen tennisbal 'in' of 'uit' is en bij twijfel door de spelers mag worden ingezet met een challenge.)

uit 2008 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Challenge 1

Challenge 1

2008

VERKOCHT Vrije weergave van het Hawkeye - system bij tennis. Het leuke van deze werken is dat het realistisch is, terwijl het abstract lijkt. Rechtsonder ziet u een linoleumsnede van mijn tennisschoenzool in reliefdruk en linksboven - ook in reliefdruk - de bespanning van mijn tennisracket.  

challenge 2

challenge 2

2008

VERKOCHT Het 'Hawkeye system' bracht bij mij meteen het idee naar boven dit grafisch te verbeelden. Verluchtigd met reliëfdrukken van mijn tennisschoen en de bespanning van een tennisracket.  

Point of discussion 2

Point of discussion 2

2008

VERKOCHT Hawkeye systeem: "Is de bal uit of in" ? Lijnen, vlakken, ellipsen, kleuren; ingrediënten voor een abstract werk; het leuke is dat het in dit geval eigenlijk realistisch is.  

challenge 3

challenge 3

2008

Geschonken aan mijn tennisclub voor de nieuwe kantine. Het is de weergave van het Hawkeye systeem bij tennis. Waar komt de bal neer; is het op de lijn of eronder ? Ook heb ik het profiel van mijn tennisschoen en de bespanning van mijn tennisracket een plaats in het abstracte tafereel gegeven. 

Challenge 4

Challenge 4

2008

Er is geen oplage gedrukt van dit werk. Gebruikte technieken: zeefdruk en reliefdruk. Wordt in witgewaxte essenhouten Barthlijst gepresenteerd.      

Challenge 5

Challenge 5

2011

Prijs is incl.witgewaxte Essenhouten Barthlijst  Spaarkoop: 10 x € 37,50 / zelf afhalen in Bergen n.h., maakt u er meteen een leuk dagje van. Geen oplage !

Point of discussion 1

Point of discussion 1

2008

'Point of discussion' is de titel voor dit werk. De voetzool van mijn tennisschoen is trouwens eerst in linoleum uitgesneden en daarna als reliefdruk gedrukt. U mag kiezen uit een witgewaxte houten of een aluminium lijst. Al mijn prijzen zijn incl. lijst